Rekisteriseloste

HENKILÖTIETOLAIN MUKAINEN REKISTERISELOSTE


Rekisterin ylläpitäjä:

Nimi: Kenkäboxi.fi
Osoite: Käpytie 4 b 10, 33180 Tampere / Suomi

Rekisteristä vastuussa oleva henkilö:

Aleksi Topias Hautamäki
Puh. (+358)401598986

(Puhelinnumero ei ole verkkokaupan kuluttaja-asiakkaita varten missään tapauksissa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluume asiakaspalvelu@kenkaboxi.fi tai käyttämällä chat -ominaisuutta.)

Rekisterin nimi:

Tmi Aleksi Hautamäki asiakasrekisteri.

Y-Tunnus: 3191820

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö:

Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite. Mahdollisuus lähettää asiakkaalle markkinointiviestejä, mikäli asiakas on antanut tähän erillisen suostumuksen asiakastiliä tehdessään. Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista. Kerättyjen tietojen pääasiallinen tarkoitus on parantaa asiakkaan omaa käyttö- ja ostokokemusta.


Säännönmukaiset tietolähteet:

Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen alkaessa ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä muutoksista. Asiakassuhde syntyy, kun asiakas luo verkkotunnukset verkkokauppaan tai tilaa tuotteita. Markkinointikielto valitaan rekisteröityessä. Asiakas voi muuttaa myöhemmin markkinointikieltoaan.

Tietojen luovutukset:

Asiakasrekisteristä ei luovuteta tietoja.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Asiakasrekisteri säilytetään sähköisessä muodossa. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät.